Kan spre seg som ild i tørt gress

C94UnLjXYAEXa3iEn brann kan spre seg med eksplosiv kraft og før man vet ordet av det har man ingen kontroll. Det er derfor myndighetene går ut med advarsler og lovforbud mot åpen ild i skog også videre. For når man først har satt fyr på noe, kan det allerede være for sent. En gressbrann kan spre seg til boligområder og være til fare for mange tusen innbyggere.

Tørt gress i kombinasjon med sterk vind kan enkelte ganger føre til at hele landsdeler settes i flammer, jamfør med branner i Australia og USA. Men også her hjemme har det skjedd, og det eneste som stoppet det var at det gikk slutt for land, som skjedde på Flatanger (2014). Eller faktisk ble stoppet av snø og iherdig arbeid fra brannvesenet, slik som i Lærdal (2014). Det som var spesielt var at dette skjedde i januar, begge brannene, etter lange tørkeperioder, kombinert med sterk vind. Heldigvis gikk det ingen liv, men pengene rant inn i millioner etter erstatningskrav og som forsikringspremier.

Ta forhåndsregler uten risiko

Det er derfor noen varsellamper som skal aktiviseres når slike situasjoner oppstår. Lange tørke perioder med dertil sterk vind. Dette skjer som oftest på sommeren eller i varme perioder, men denne gangen var det på kalde vinteren. Noe som ikke er sesongavhengig og som kan oppstå i neste øyeblikk, er at man tar potten på norskeautomater nettkasino. De har herlige gevinster som sprer seg som ild i tørt gress, og som kan fylle opp kontoen med tusenvis av klingende mynt. For de har eksplosive premier og flotte velkomst-pakker for dem som registrerer seg direkte. Det er like viktig å ta forhåndsregler mot brennhete gevinster, uten å risikere alt. Derfor er det viktig å sikre seg gratis spinn og gode betingelser før man sender opp rakettene.

Med det i tankene kan det blir fyrverkeri for alle pengene. For det finnes alltid et brennende håp om å ta med seg hele gevinsten hjem.